Class Schedule  

7:15 -            Faculty on Duty

 

7:20 -            Buses Unload

 

7:32 -7:52     Breakfast/Tutorial    20 Minutes

 

7:55 -8:45      First Period             50 Minutes

 

8:48-9:38       Second Period         50 Minutes

 

9:41 - 10:31   Third Period A          50 Minutes

 

10:31-10:58    Third Period B         27 Minutes     Student Advisory/ Academic Focus/Compass

 

11:01-12:26    Fourth Period          85 Minutes

 

11:11-11:42     Lunch A                32 Minutes           Trade School AM & PM - High School

 

11:52 -12:23    Lunch B                32 Minutes            Special Needs -   Middle School

 

12:29-1:19-     Fifth Period            50 Minutes

 

1:22- 2:12        Sixth Period          50 Minutes

 

2:15- 3:05        Seventh Period      50 Minutes